2022 Stiline Uygun 6 Yeni Genç Odası

2022 mobilyalarda yapılan yenilikleri ile gündeme gelen bir yıldır. 2022 yılında en sık tercih edilen mobilyaların başında yatak odası takımı ve genç odası takımı gelmektedir. Gençlerin severek kullandığı ve içinde saatler harcadığı genç odaları, kullanışlı olarak dizayn edilmesi gereken alanlardır. Bu takımların karyolasından çalışma masasına, sandalyesinden gardırobuna kadar pek çok parçası oldukça kullanışlıdır. Takımlarda yer alan renkler 2022’nin en göz alıcı renkleri arasından seçilmiştir. Takımların sandalyesinde genel olarak ergonomik bir tasarım hakimdir. Bu sayede gençler bilgisayar başında ne kadar çok zaman geçirirse geçirsin kolay kolay bel ağrısı yaşamayacaktır. Aşağıda 2022 yılına ait portatif genç odası modelleri yer almaktadır. Bu genç odalarından yola çıkarak çocuklarınız için en ideal alanları yaratabilirsiniz.

Comfort Genç Odası Takımı

Adını rahatlığından alan bu takım sayesinde çocuklarınızın konforlu zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Takım içerisinde yer alan karyola sade renk tasarımı ile çocuklarınızın kolayca uykuya dalmasını sağlayacaktır. Kahve tonlarına sahip karyolanın kenar kısımlarında ahşap detaylar hakimdir. Karyola ile uyum sağlaması açısından komodinde de ahşap detaylara yer verilmiştir. Comfort Genç Odası Takımı sayesinde çocuklarınızın eğlenerek zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Takımdaki çalışma masası, sandalye ile uyumlu olarak dizayn edilmiştir. Takımın sandalyesinde alt kısımdan el ile ayarlanabilen bir mekanizma bulunmaktadır. Sandalyenin rengi sarı olup iç açıcı bir görünüme sahiptir. 2022 yılının en gözde rengi olan gold tonlarını ise şifonyerin tutma kulplarında görebilirsiniz.

Space Genç Odası Takımı

Estetiği ile adından söz ettiren bu takım tam gençlere göre dizayn edilmiştir. Takımda yer alan parçalar gençlerin hareketini kısıtlamayacak boyutlara sahiptir. Takımda kullanılan açık renk, odanın daha ferah görünmesini sağlayacaktır. Space Genç Odası Takımı içerisinde yer alan çalışma masası hem masa olarak hem de kitaplık olarak kullanılabilmektedir. Çalışma masasına eşlik eden sandalye ahşap ve ergonomiktir. Sandalyede kullanan renk tonlarına karyolada da rastlanmaktadır. Ayak tasarımı yere yakın olan komodinde iki adet çekmece bulunmaktadır. Çekmecelerin iç hacmi geniş olup yuvarlak bir tutma kulpuna sahiptir. Space takımı içerisinde bulunan kıyafet dolabı, gençlerin kıyafetlerini ve eşyalarını rahat bir şekilde koyabilmesi için özel olarak dizayn edilmiştir. Dolapta üç adet kapak yer almaktadır.

Trio Genç Odası Takımı

Firmanın nadide ürünlerinden biri olan bu takımda doğallığın her tonunu görebilirsiniz. Takımın her parçasında ahşabın güzelliğine yer verilmiştir. Trio Genç Odası Takımı ile estetik bir görünümü odanıza yansıtabilirsiniz. Bir çekmeceye sahip olan komodini çapraz ve zarif ayaklara sahiptir. Takım içerisinde yer alan şifonyer, iki çekmecesi ile oldukça kullanışlıdır. Trio ayna sayesinde gençler istedikleri gibi hareket edebilmektedir. Sade duruşu ile gençlerin ilgisini çekecek kıyafet dolabı, üç kapaktan oluşmaktadır. Dolabın içerisinde kıyafetlerin asılabileceği alanlardan kıyafetlerin katlanarak konulabileceği alanlarda kadar farklı bölmeler yer almaktadır.

Angel City Genç Odası Takımı

Gülkurusu rengini en estetik şekilde yansıtan bu takım sayesinde gençler rahat edecektir. Takımda yer alan her bir parça, portatif olarak dizayn edilmiştir. Angel kıyafet dolabı sayesinde gençlerin eşyalarını içine alacak bir alan yaratılmıştır. Oldukça geniş bir alanı kaplayan Angel çalışma masası sayesinde gençlerin severek ders çalıştığına şahit olabilirsiniz. Odaklanma konusunda elverişli bir tasarıma sahip olan bu masa, üst kısmında kitaplık ile kaplanmıştır. Masayı tamamlayan gülkurusu bir sandalye bulunmaktadır. Angel City Genç Odası Takımı ile sevdiğiniz bir atmosferi odalarınıza taşıyabilirsiniz.

Luna Genç Odası Takımı

Eğer evinizin her köşesinde zamansız çağrışımlar yansıtan bir renge yer vermek istiyor iseniz gri tercih edebilirsiniz. Grinin zarif tonları sizi yalnızca 2022 yılında değil gelecek yıllarda da etkisi altına almayı başaracaktır. Luna Genç Odası Takımı sayesinde grinin güzelliğini gençlerin odasına taşıyabilirsiniz. Kendinden emin tasarımlara sahip olan bu takım, hem estetik yapısı hem de şık görünümü ile sizleri büyüleyecektir.

Frezya Genç Odası Takımı

Adından sıkça söz ettiren bu takım gençlerin en çok hoşuna giden modeller arasındadır. Frezya Genç Odası Takımı içerisinde ağırlıklı olarak gülkurusu ve beyaz tonlarına yer verilmiştir. Sade ayakları ile sizi büyüleyecek takım sayesinde odalarınızda istediğiniz bir atmosfer ortaya çıkarabilirsiniz.