Bayi Başvuru Formu

NEDEN KUPA BAYİSİ OLMALIYIM?

Mobilya sektöründe en az üretim kalitesi kadar ,güçlü dağıtım ağının öneminin bilince olan KUPA GENÇ ODASI mevcut bayileri ve satış noktaları vasıtası ile ürünlerin tüketici ile kesintisiz buluşmasını sağlamaktadır.
Açık iletişim ve karşılıklı kazanç ilkelerinin esas alınması sonucu,büyük bir titizlikle oluşturulan bayilik sisteminde yer alan firmalar ile  iş birliğimiz uzun yıllara dayanmaktadır.
Bayileri de bir parçamız olarak gören şirketimiz müşteri odaklı çalışmayı sektörünü yakından tanımayı her alanda verimliliği ve açık iletişimi hedefleyen ; nitelikli,bilgili,dinamik ve motivasyonu yüksek personele sahip , sürekli gelişen teknolojiyi iyi kullanmayı benimsemiş firmalarla iş ortaklığının içinde olmayı ilke edinmiştir.
Bayi ağını güçlendirmeyi devam ediyor..Sizi hızla büyüyen bu uzun soluklu karlı ve prestijli bayilik zincirine katılmaya ve kendi bölgenizde KUPA GENÇ ODASI mağaza’sı sahibi olmaya davet ediyoruz.

Tüketici KUPA GENÇ ODASINI tercih ediyor.Çünkü
KUPA GENÇ ODASI Ürünlerinde modern ve güncel çizgisinde özgü
tasarım ürünler sunar.En hızlı teslimat yapabilecek üretim
gücüne sahiptir.Satış sonrası hizmetleri ile müşterisinin yanındadır.

Müşterisini mutlu eden KUPA GENÇ ODASI’nın  bayileride mutlu…Çünkü:KUPA GENÇ ODASI  , müşterilerine ,trendlerine ve güncel çizgilere kendine özgü yüksek kaliteli ,garantili çok geniş bir ürün çeşitliliği sunabiliyor.KUPA GENÇ ODASI tasarımcıların sürekli geliştirdiği yeni koleksiyon ve modellerle mağazalarının rakiplerinden daima bir adım önde olmasını sağlayabiliyor.KUPA GENÇ ODASI mağazalarının satış sırasında ve sonrasında müşterilerine hayran bırakacak bir hizmet sunabilmek için gerekli  know-how ve eğitimleri alabiliyor.Ürünlerinde %100 kendi tesislerinde üreten KUPA GENÇ ODASI , bayilerine daha karlı satış koşulları sunar.

KUPA GENÇ ODASI , ailenin bir parçası olarak gördüğü bayilerine..İşinde lider ve uzman marka olarak kendini kanıtlamış bir markanın bayiliğini yapmanın gururunu ve prestijli yaşamayı,Konusunda uzman bir şirketin temsilcisi olmayı ,Kurumsal yapının bir parçası olmayı vaat eder.

Bayi olmaya karar verdiğiniz andan itibaren KUPA GENÇ ODASI;
Mimari projelendirme ve uygulama ,Yeterli bölge potansiyeli
Hizmet içi uzman eğitmenlerden  satış eğitimleri  ,Kurumsal promasyon desteği ,Reklam ve halkla ilişkiler desteği  ,Kurumsal materyeller
KUPA GENÇ ODASI tüm bu etkenlerden olumsuz etkilerini ortadan kaldırıp KUPA GENÇ ODASI bayilik sistemi ile yatırımcıların birikim enerji ve motivasyonunu yönlendirerek verimliğini arttırmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

KUPA GENÇ ODASI BAYİLİK OLUŞUM SÜRECİ

KUPA GENÇ ODASI tanımak , bayilik ayrıcalıkları,avantajlarını öğrenmek
Doğru lokasyonu belirlemek ,İş planı hazırlamak ,Mağaza yerini ve iş planı onaylanması Mimari proje için mağaza rölevinin hazırlanması ,Sözleşme imzalanması ,
Proje uygulama süreci ,Açılış öncesi hazırlıklar , Açılış-satışlara başlanması
Mağaza içi satış personelleri için mağazacılık , satış ve pazarlama eğitimlerin verilemesi..

Birlikte büyük başarılara imza atmak için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşın.

ÖN BAŞVURU FORMU

Lütfen aşağıdaki ön başvuru formunu sizin hakkınızda bilgi sahibi olmamız için doldurunuz. En kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz.
Kupa'yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

© Kupa Genç Odası 2015, Tüm Hakları Saklıdır.