Çocukların Rüyalarına Girebilecek Güzelliğe Sahip 6 Farklı Çocuk Odası

Çocukların Rüyalarına Girebilecek Güzelliğe Sahip 6 Farklı Çocuk Odası Modeli

Çocuk odaları diğer odalardan daha hassas dizayn edilmesi gereken alanlardandır. Her ne kadar yatak odası dizaynında konfor ve kullanışlılık ön planda ise çocuk odalarının dizaynında da durum bu şekildedir. Konforlu ve işlevsel ürünlerin çocuk odalarında kullanılması çocuklarınızın daha iyi yetişmesini sağlayacaktır. Çocuk odalarında yer alan her bir parçanın sağlıklı ve çevresel olarak elde edilmesi son derece önemlidir. Çocuklarınızda ilerde oluşabilecek herhangi bir hastalığın oluşmasına karşı çevreci ürünler tercih ederek odalarınızı dekore edebilirsiniz. Çocuk odalarının tasarımında ayrıca çocuklarınızın ağızlarına almak isteyebileceği kadar küçük eşyalar da barındırmamalısınız. Minik ve sivri eşyalar çocuklarınızın boğazına zarar verebilecek malzemelerdir. Aşağıda çocuklarınızı sağlıklı ve olması gerektiği gibi yetiştirmeniz için tasarlanan 6 farklı çocuk odası modeli verilmiştir. Bu modellerden yola çıkarak çocuklarına layık bir oda tasarımı yapabilirsiniz. Odanızı mobilyalara uyum sağlayacak bir duvar kâğıdı ile kaplayabilir ya da minik bir halı kullanabilirsiniz.

Montessori Pink Model Çocuk Odası Takımı

Beyaz, odalarınızın aydınlık görünmesi için sık tercih edilen bir renktir. Bu rengin pembe ile bir arada kullanılması sonucu ortaya çok tatlı bir görünüm çıkmaktadır. Çocuklarınıza iyi gelecek bu iki rengi Montessori Pink Model Çocuk Odası Takımı içerisinde bulabilirsiniz. Modelde yer alan her bir parça çocuklarınıza zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir. Eşyalarda herhangi bir sivri kenar ya da köşe bulunmamaktadır. Çocuklarınızın zamanını verimli geçirebilmesi adına modelde bir adet çalışma masasına yer verilmiştir. Bu çalışma masası pembe bir sandalye ile kombin yapılarak oldukça işlevsel bir köşe ortaya çıkarılabilmektedir. Modelde bulunan yatağın üst kısmı ev şeklinde tasarlanmış ve özgün bir dekorasyon yaratılmıştır.

Montessori Hut Model Çocuk Odası Takımı

Ahşabın en yoğun şekilde kullanıldığı bu mobilya sayesinde çocuklarınızı memnun edebilirsiniz. Ahşabın sade olarak kullanılmadığı mobilyada turuncu ve sarı gibi canlı renklere yer verilmiştir. Montessori Hut Model Çocuk Odası Takımı ile çocuğunuza kullanışlı parçalar sunabilir ve onların eğlenerek öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Montessori Hut kitaplık, bir tarafı kapalı, diğer tarafı açık şekilde dizayn edilmiştir. Montessori Hut yatağın yan tarafında minik bir dolaba yer verilmiştir. Modelde yer alan kıyafet dolabı çocuklarınızın boyları için idealdir. Yalnızca diğer odalarınızda değil çocuklarınızın odasında da özgün bir tasarım arıyor iseniz bu model tam size göredir.

Magic Model Çocuk Odası Takımı

Sınırları zorlayan bir tasarıma sahip Magic ile çocuklarınızın hayal gücü seviyesini artırabilirsiniz. Beyazın kalbi okşayan tonu bu model içerisinde toz pembe ile birleşerek sunulmuştur. Modelin kıyafet dolabının kapağında çocuklarınızın hoşuna gidecek bir çizgi film karakteri yer almaktadır. Magic Model Çocuk Odası Modeli ile pembenin en tatlı tonunu çocuklarınız için satın alabilirsiniz. Sizlere kolay temizleme olanağı sunacak bu model çocuklarınızın kafa yapısına uyumludur. Modelde bulunan çalışma masası ve kapaklar beyaz renk ile kaplanmıştır.

Korsan Model Çocuk Odası Takımı

Ahşabın en yoğun şekilde kullanıldığı bu model ile çocuklarınızın hayal gücünü geliştirebilirsiniz. Karayip Korsanları filminden yola çıkılarak üretilen bu modelde özgün bir tasarım söz konusudur. Aynısını farklı bir yerde bulamayacağınız bu model ile kullanışlı parçalara sahip olabilirsiniz. Çocuklarınızın kendisini rahat hissedeceği bir oda tasarımı yaratmak için Korsan Model Çocuk Odası Takımı satın alabilirsiniz. Modelin her bir tasarımında ince bir işçilik yer almaktadır.

Camp Model Çocuk Odası Takımı

Özellikle doğayı, çadırı, ağaçları ve çiçekleri çok seven çocuklar için ideal olan bu takımı çocuklarınızın odasında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Modelde yer alan her bir detay kamp ortamı üzerine oluşturulmuştur. Camp model ahşap tonlarından elde edilmiştir. Bu tonların bir odada sık kullanılması o odaya doğal bir atmosfer sunacaktır. Model içerisinde yer alan bazanın üst kısmı kamp şeklinde tasarlanmıştır. Böylelikle çocuklar uykuya dalar iken kendilerini çadır içerisinde imiş gibi hayal edebilecektir.

Houses Model Çocuk Odası Takımı

Bu modelin en önemli özelliği çocukların kendilerini bir çizgi film içerisinde imiş gibi hissetmelerini sağlamasıdır. Modelde bulunan kıyafet dolabının kapaklarında özgün bir çizim kullanılmıştır. Modelin ana teması çizgi film üzerinedir. Houses Model Çocuk Odası Takımı sayesinde yaratıcı bir odayı çocuklarınıza hediye edebilirsiniz.