Genç Erkek Odası Modelleri 2022

2022 yılı mobilya tasarımlarında özellikle genç erkek odası konusunda bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Son derece yaratıcı ve sürrealist tasarımların genç beyefendilerin zevkine hitap etmesini sağlamak amacı ile her detay düşünülüyor. Gerek hayatımızı etkileyecek etkileyici desenler, gerekse marjinal tasarımları ile çarpıcı modeller, erkek odası takımı olarak karşımıza çıkabiliyor. Birçok model hem kızlar hem de erkekler için rahatlıkla kullanım sağlanacak modeller olarak da ayrıca yer alıyor.

Comfort Genç Odası

Unisex genç odaları kategorisinde yer alan ve modern görünümlü desenli tasarımı ile pek çok yan ürün ile beraber kombin etmeye imkan sağlayan, ahşap nitelikli karyolası ile oldukça rahat bir uyku çekmenize yardımcı olacak genç odası, çok uygun fiyatlardan internet sitemiz aracılığı ile satışa çıkmaktadır. Hem kızlar hem de erkekler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilecek olan modeli, internet sitemiz ile kartınıza taksit seçenekleri ile ödeme yapabilirsiniz.

Trio Genç Odası

Ahşap detayları seven beyefendiler tarafından tercih edilebilecek modellerin başında yer alan Trio, tahta ayakları ile her türlü odaya kolay bir şekilde uyarlanabilir. Bu model aynı zamanda kız çocukları için de uygun olmakla beraber oldukça klasik ancak fonksiyonel bir üründür. Ahşap genç odası modeli arayanlar için gardırop başta olmak üzere konsol ve karyola dahil olan paketimize, yine sitemizdeki modeli inceleyip burada bulunan oda planında yer alan her türlü ürünü çok uygun fiyatlardan satın alabilmeniz de mümkündür. Teslimat bizzat firmamız tarafından yapılmakla beraber, müşterilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız.

New City Genç Odası

New City genç odası, şehir manzarasını yansıtan bir tasarıma sahip olmakla beraber hem erkekler hem de kızlar tarafından kullanılabilmektedir. Ancak model, genellikle erkekler tarafından tercih edilmektedir. Ürüne modelde görülen bütün eşyalar dahil değildir, Karyola, komodin ve gardırobun dahil olduğu model, kampanya döneminde daha indirimli fiyatı ile alınabilmektedir. New City, lüks genç odaları kategorisinin en sevilen parçaları arasında yer almakla beraber, odanızın harika bir görüntüye kavuşmasına olanak sağlayabilmektedir.

Alfa Genç Odası

Alfa genç odası oldukça klasik bir model olmakla beraber, odasında klasik tarzın şıklığını yansıtmak isteyenler için ideal bir seçim olabilir. Ürüne yine gardırop, uyuyacağınız yatak ve komodin dahil olmakla beraber internet sitesinde yer alan diğer ürünleri de linki aşağı kaydırdığınızda detaylı bir şekilde görebilir ve buradan satın alabilirsiniz. Kaliteli erkek genç odası almak isteyenler onlarca model seçeneği ile hem erkek çocuklarının hem de kız çocuklarının odalarını istedikleri ve rahatlıkla zaman geçirebilecekleri şekilde döşemelerine imkan sağlamaktadır. Firmamız hem üretim yapmakta hem de üretimini yapmakta oldukları ürünün satışını gerçekleştiren firmalar arasında yer almaktadır. Bazı modellerde, kitaplık, abajur ve avize gibi detaylar da ekstra olarak satışa sunulmakta, bir bütün halinde alarak hayalinizdeki odaya kavuşabilirsiniz.

Erkek Genç Odası Modelleri Kaliteli Midir?

Erkek genç odası kalitesi son derece iyi olmakla beraber, ürünler büyük bir özenle fabrikalarımızda daha önce belirlenen plan ve tasarıma uygun olarak üretilen modeller, cilalanma ve korumalarının tamamı yapılmış halde satışa sunulmaktadır. Ürünlerimizin ayrıca garantisi bulunmakla beraber, herhangi bir sorun yaşandığında doğrudan internet sitemiz aracılığı ile bizimle iletişim kurabilmeniz mümkün olacaktır. Kaliteli modellerimiz, müşterilerimizin her zaman mutlu ve güler yüzlü olarak mağazalarımızdan ayrılmasına yardımcı olacak politikamız ile sizlere destek vermekten onur duyarız. Online satışlarda da bizi arayarak bilgi talep edebilir, sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz.