Genç Kız Odası Modelleri 2022

Genç kız odası modelleri kendi odasına sahip genç hanımlar için özellikle tasarlanmış olan, cıvıl cıvıl ve birbirinden renkli tasarımları ile zevklerine ve gözlerine hitap edecek modelleri ifade etmektedir. Firmamız uzun yıllardır genç odasından bebek ve çocuk odasına kadar miniklerimizin zevklerine hitap edecek mobilyalar üretmiş olup, kısa sürede çok fazla mutlu müşterisi ile aktif olarak satış yapmaya devam eden şirketler arasında bulunur. Ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Genç kızlar için birçok model, sitemizde bulunur.

Space Genç Odası Modeli

Space Genç Odası, 2022’nin en yaratıcı tasarımlarından birisi olmakla beraber, hem genç kızlar hem de beyefendiler tarafından tercih edilmektedir. Oldukça şık ve fonksiyonel bir model olarak dikkat çeken genç odası kategorisine rahatlıkla girebilecek modeller arasında bulunmaktadır. Kahverengi, ekru ve beyaz tasarımlarının ön plana çıkmış olduğu takımda, ihtişamı sevmeyen, yeni nesil Z grubuna uygun olarak modern ve akılda kalan yaratıcı tasarımı ile dikkatleri üstüne çeken Space modeli, çok uzun yıllar kullanım garantisi sunmaktadır. Renklerin göz yormayacak şekilde seçilmesi, hem kullanacak olan birey için daha rahat ve refah bir odaya imkan sağlayacakken hem de aynı zamanda sıkılmadan uzun süre kullanılmasına imkan sağlamaktadır.

Angel City Genç Odası

Kız yatak odası modeli arayanlar için Angel, çok cici örneklerden bir tanesi olabilir. Pembenin ve beyazın nefes kesen bir şekilde buluştuğu oda yalnızca kız çocuklarının bayılacak vakit geçirecekleri bir alan olmakla kalmayacak aynı zamanda yetişkinlerin de gözlerini alamayacakları bir alana dönüşmesine yardımcı olacaktır. Angel City genç odası, şifonyerinden, halı ve avize önerilerine kadar pek çok detayı internet sitemiz aracılığı ile bulup site üzerinden satın almanıza imkan sağlayan modeller arasında yer almaktadır. Pembeyi seven kız çocuklarının favorisi olabilir.

Frezya Genç Odası

Kızlar için genç odası bakanlar için oldukça güzel ve tercih edilebilecekler modellerin başında Frezya geliyor. Lila rengi birçok kız çocuğu tarafından sevilmekte, göz alıcı tasarımları ile çocukların gördükleri andan itibaren vuruldukları bir modele dönüşmektedir. Modeli bütün bir oda halinde internet sitemizden inceleyebilir, her bir ürünü ayrı ayrı satın alabilirsiniz. Frezya modele karyola, gardırop ve konsoldur, ancak sitenin çok profesyonel döşenmiş ara yüzü ile odada yer alan bütün eşyaları hemen sayfa altında bulup satın alım gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Frezya genç hanımlar tarafından beğenilen bir modeldir.

Perla Genç Odası Modeli

Uygun fiyatlı genç odası almak isteyenler ancak modelin şıklığından ödün vermesini istemeyenler için Perla, kendinizi muhteşem bir odada bulabilmeniz için size yardımcı olacak modeller arasında yer almaktadır. Gri ve beyaz İngiliz tarzı döşenmiş olan set, pek çok hanımefendinin favorilerini oluşturmaktadır. Aynı zamanda birçok yetişkin de bu modeli oldukça zarif bulmakta ve gönül rahatlığı ile kullanmaktadır. Perla model, tüm hanımlar tarafından aşırı beğenilen ve firmamızın da stok konusunda en çok üretim yaptığı modeller arasında yer almaktadır.

Trend Genç Odası Modeli

Mora aşık olan küçük hanımlar için üretilmiş olan modellerin başında gelen Trend, son derece şık ve cıvıl cıvıl bir modeldir. Bitmek bilmeyen yaşam enerjisini tüm detayları ile yansıtan, göz kamaştıran ve çok sevilen Trend genç odası modeli, renkli genç odası takımı almak isteyenler tarafından mutlaka incelenmelidir. Genç odaları, gençlerin taleplerinden dolayı sürekli olarak güncellenmekte, birçok yeni tasarımı ile çeşitli internet sitelerinde yer almaktadır. İnternet sitemizden kartınızı kullanarak doğrudan ödeme yapabilmeniz mümkündür.