Genç Odası Takımları

Ürün Özellikleri

Maudi çocuk odası, modern ve fonksiyonel tasarımı ile hem ebeveynler hem de çocuklar için ideal bir seçenek sunuyor. Odanın en dikkat çekici özelliklerinden biri, geniş iç hacimli, yavaşlatıcılı kapakları ve led aydınlatmaları ile donatılmış, askılıklı 2 ve 3 kapaklı dolapları. Bu dolaplar, çocuğunuzun tüm eşyalarını düzenli bir şekilde saklaması için yeterli alan sağlar.

Oda, ayrıca çok raflı sistemli oyun askılığına sahip. Bu askılık, oyuncakların düzenli bir şekilde saklanmasına yardımcı olurken, çocuğunuzun oyun alanının düzenli kalmasını sağlar.

Bebeklerinizin güvenli bir şekilde uyuyabileceği ayarlanabilir beşik, yatak seçenekleri arasında yer alıyor. Yerden yüksek karyola ise çocuğunuzun kolaylıkla yatağına girebilmesi için tasarlanmış. Ayrıca çok raflı kitaplık, çocuğunuzun okuma alışkanlıklarını geliştirmesi için harika bir seçenek.

Maudi çocuk odasının diğer özellikleri arasında, yerden yüksek, çekmeceli komodin, asimetrik kesimli ve eğri kenar teknolojisi ile üretilmiş köşeleri ve depolama alanı ile maudi masa ve yerden yüksek ayağı ve kulpları ile çekmeceli ve kapaklı sistemi ile maudi şifonyer yer alıyor. Tüm bu özellikler,  çocuğunuzun odasında hem fonksiyonel hem de şık bir görünüm sağlıyor.

Maudi çocuk odası, kaliteli malzemeler ve modern tasarımıyla, çocuğunuzun hem ihtiyaçlarını karşılayacak hem de eğlenceli bir yaşam alanı sunacak.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Sepetiniz
    Sepetiniz BoşSayfaya Geri Dön