Genç Odası Takımları

Ürün Özellikleri

Hey! Ne duruyorsun haydi sende Camp’a katıl ve en büyük maceralara kucak aç.

Çocuklarımızın rahat ve keyifli bir uyku çekebilmesi için tasarlanmış olan Camp Çocuk Odası, hem modern hem de fonksiyonel bir tasarıma sahip. Ayrılabilir ev şekliyle tam bir camp karyolası olan bu odada, metal ayaklarla zenginlik katılmıştır. Bu sayede, odanın genel görünümü daha şık ve gösterişli hale getirilmiştir.

Çatı sistemli digital uv baskılı kapaklarında yavaşlatıcı led aydınlatma ve askılıklar bulunan bu odada, çocuklarımızın güvenliği ve konforu göz önünde bulundurulmuştur. Çekmece sistemi halat kulplarla zenginleştirilmiş olan çok amaçlı şifonyer, geniş bir depolama alanı sunar. UV baskılı kapakları, odaya modern bir hava katarken, yavaşlatıcı led aydınlatmaları sayesinde gece aydınlatması da sağlanır. Asılık kolları, çocukların giysilerini kolayca asmalarına yardımcı olur.

Camp Çocuk Odası’nın kitaplık bölümü de oldukça kullanışlıdır. Çok raflı ve kapaklı kitaplık, çocukların kitaplarını düzenli bir şekilde saklamalarını ve istedikleri zaman kolayca erişmelerini sağlar. Kapaklı olması, kitapların tozlanmasını engeller ve odanın daha temiz görünmesini sağlar.

Halat kulplu geniş iç hacimli çekmeceli komodin, çocukların eşyalarını kolayca depolayabileceği bir alan sunar. Halat kulpları, odanın tasarımına uygun bir şekilde kullanılmıştır. Bu sayede, odanın bütünlüğü korunmuş ve şık bir görünüm elde edilmiştir.

Son olarak, Camp Çocuk Odası’nda raf üniteli çok raflı çalışma masası da bulunmaktadır. Bu masada, çocuklarımız ders çalışabilir veya hobileriyle ilgilenebilirler. Raflı ünitesi, çocukların ihtiyaç duydukları tüm malzemeleri kolayca erişebilecekleri bir alan sunar.

Camp Çocuk Odası, çocuklarımızın ihtiyaçlarına uygun bir şekilde tasarlanmış, modern ve fonksiyonel bir oda tasarımıdır. Üstelik, odanın tasarımında kullanılan materyaller de oldukça kalitelidir. Bu sayede, çocuklarımızın uzun yıllar boyunca rahat ve keyifli bir şekilde kullanabilecekleri bir oda tasarlanmıştır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Sepetiniz
    Sepetiniz BoşSayfaya Geri Dön