Genç Odası Takımları

Ürün Özellikleri

Luna Genç Odası, gri rengin ahşap sıcaklığıyla mükemmel uyumuyla öne çıkıyor. Bu odada yerden yüksek ayaklar ve modern çizgiler karyola, şifonyer, kitaplık, komodin ve çalışma masasında görülebiliyor. Luna gardrop geniş iç hacimli, aynalı kapakları, led aydınlatma ve askılık ile donatılmıştır. Kapaklarda yavaşlatıcı sistem, çekmece kulplarında metal görsel ile birleşerek modern bir görünüm oluşturur.

Luna karyola, gri ahşap tasarımı ve modern çizgileriyle sıcak ve çağdaş bir görünüm sunuyor. Yerden yüksek ayakları sayesinde odada geniş bir hava yaratıyor. Yerden yüksek ayakların ve modern çizgilerin birleşimi, Luna şifonyeri için de geçerli. Çok çekmeceli ve yavaşlatıcı sistemi olan bu şifonyer, depolama konusunda son derece pratiktir.

Çok raflı ve kullanışlı bir kitaplık, yerden yüksek ayaklar ve metal kulplarla modern bir tasarıma sahiptir. Organizer çekmeceli komodin, geniş iç hacimli çekmeceleri ile depolama alanında sınırlı değil. Çalışma masası, yavaşlatıcı sistemli çekmece ve kapaklarda modern çizgilerle birleşiyor. Bu masa, öğrencilerin ders çalışırken veya çalışırken rahatça kullanabileceği bir tasarımdır.

Luna gardrop, karyola, şifonyer, kitaplık, komodin ve çalışma masası, yerden yüksek ayaklar, yavaşlatıcı sistemler ve metal kulplarla modern bir tasarıma sahiptir. Bu odanın tasarımı, hem görsel olarak çekici hem de depolama alanı konusunda pratik bir seçenek sunar.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Sepetiniz
    Genç Odası Genç Odası Takımları