Yeni Nesil Genç Odası Takımları

Yeni Nesil Genç Odası Takımları ile Yeniliği Evlerinize Kadar Taşıyın

Yeni nesil mobilyalar oturma odasından salona, mutfaktan yatak odasına kadar farklı alanlarda görülmeye başlamıştır. Mobilyaların yeni nesil olması sizlere dekorasyon açısından avantaj sunacaktır. Dekorasyonunuzda son beş yılın öne çıkan modellerine yer verir iseniz uzun süre kullanabileceğiniz bir dekorasyon yaratmış olursunuz. Evlerinizde tercih edeceğiniz modeller arasında kanepelerden berjerlere, bazalardan genç odası takımlarına kadar pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. Gençlerin severek kullanabileceği bir genç odası oluşturmak istiyor iseniz yeni nesil mobilyalardan yardım alabilirsiniz. Takımların içerisinde şifonyer, şifonyer aynası, baza, çalışma masası, sandalye gibi mobilyalar yer almaktadır. Gençlerin dikkatini dağıtmamak amacı ile sade olarak tasarlanan mobilyalar sayesinde güzel bir ders çalışma odası yaratabilirsiniz. Aşağıda sizlerin kız ve erkek genç çocuklarınız için tercih edebileceğiniz farklı takımlar yer almaktadır. Bu yeni nesil genç odası takımları sayesinde evinizin diğer odalarında yer alan özgün dekorasyonunuzu genç odasına da taşıyabilirsiniz.

New City Model Genç Odası Takımı

Tasarım konusunda sadeliği kendisine ilke edinen bu model, evlerinize çok yakışacaktır. Model içerisinde yer alan her bir parça gençlerin işlerini daha da kolaylaştırmak amacı ile tasarlanmıştır. Z ve Y kuşağının rahat edeceği bu model sayesinde evlerinizde minimal bir ortam yaratabilirsiniz. New City Model Genç Odası Takımı genel olarak ahşap renk tonlarında tasarlanmıştır. Modelin baza başlığında ve çalışma sandalyesinde siyah beyaz desenli bir kumaş kullanılmıştır. Model içerisinde bulunan kitaplık ve çalışma masası oldukça sade olup gereksiz gözü yormayan malzemeler arasındadır. New City kitaplık sayesinde hem kitaplarınızı hem de küçük eşyalarınızı düzenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Perla Model Genç Odası Takımı

Beyazı sade bir tasarım ile bir araya getirerek kullanan modellerde odaklanma üst seviyededir. Eğer çocuklarınızın hareketli bir ortam istemediğinizi düşünüyor iseniz onlar için sade tasarıma sahip mobilyalar satın alabilirsiniz. Perla Model Genç Odası Takımı kullanışlı komodini, şifonyeri ve kıyafet dolabı ile genç ruhunu temsil etmektedir. Modelde bulunan parçalar oldukça dayanıklı olup kısa sürede yıpranmayan bir yapıya sahiptir. Modelde bulunan Perla komodinin 2, Perla şifonyerin ise 3 gözü bulunmaktadır. Modeli satın alarak gençlerin odasında huzuru ve mutluluğu ortaya koyabilirsiniz. Modelin detaylı fotoğraflarına sitemiz üzerinden ulaşmanız mümkündür.

Venüs Model Genç Odası Takımı

Antrasit sizin için önemli bir yere sahip ise bu rengi oturma odalarınızda ya da genç odalarınızda kullanabilirsiniz. Farklı renkler ile kolay entegre olabilen bu renk sizler için eşsiz bir stil yaratacaktır. Venüs Model Genç Odası Takımı parçalarında bu renge bol miktarda rastlanmıştır. Bazadan komodine, şifonyerden masaya kadar pek çok noktada antrasit görülmektedir. Sandalyelerin kumaşında dahi antrasit kullanılmıştır. Bu sayede odalarınızda antrasit temalı bir bütünlük elde edebilirsiniz.

Alfa Model Genç Odası Takımı

Açık tonlarda bir ahşap kullanılarak tasarlanmış bu model sayesinde doğal bir genç odası elde edebilirsiniz. Model içerisinde yer alan masa oldukça sade bir tasarımdadır. Sade masa koyu renk bir döner sandalye ile takım halinde kullanılmaktadır. Model içerisinde kullanılan bazanın başlık kısmın chester detaylar ile süslenmiştir. Eşsiz bir tasarıma sahip komodinde tek çekmece yer almaktadır. Çekmecenin üst kısmında bir boşluk bulunmaktadır. Bu boşluğa kitap, defter gibi çabuk ulaşmak istediğiniz ürünleri yerleştirebilirsiniz. Alfa Model Genç Odası Takımı ile yaratıcı bir oda dekorasyonuna “Merhaba” diyebilirsiniz.

Trend Model Genç Odası Takımı

Gençler, farklı renklerden hoşlanan bir kuşağa mensuptur. Bu nedenle gençler siyah ya da beyaz gibi sıradan renklerden ziyade pembe, mavi, antrasit, mor gibi renkleri tercih ederek daha özel bir oda tasarımı ortaya koyma amacındadır. Trend Model Genç Odası Takımı içerisinde ağırlıklı olarak mor renklerini görebilirsiniz. Son zamanların en trend takımları arasına giren bu model beyazdan da nasibini almıştır. Modelin kıyafet dolabı ve komodini beyaz ile kaplanarak odanın aydınlık görünmesi sağlanmıştır.

Comfort Genç Odası

Rahatlığı ile adından sıkça söz ettiren bu takım ile genç odalarınızı güzelleştirebilirsiniz. Comfort Genç Odası sizlerin rahat bir şekilde kullanabilmesi için farklı renkleri bir araya getirmiştir. Modelde bulunan sarı sizler için canlı bir oda görünümü yaratır iken beyaz daha sade bir görünüm ortaya sunmaktadır.