Genç Odası Takımları

Ürün Özellikleri

Perla S Genç Odası, sadelik ve zarafetin bir arada olduğu bir tasarıma sahiptir. Karyolası, digital UV baskılı ve başlık döşemelidir. Ayrıca, kardeş karyola seçeneği ile extra konforla beraber rahatlık sağlar. Gardrobu ise, geniş iç hacmi, göz alıcı metal kulpları, askılığı ve LED aydınlatmasıyla dikkat çeker. Ayrıca, kapaklarda yavaşlatıcı sistem de mevcuttur.

Perla S çalışma masası, çok raflı ve çekmeceli bir üniteye sahiptir. Metal kulplar ve UV digital baskı sayesinde modern bir görüntü sunar. Yerden yüksek ayaklar ise, kullanıcıların daha rahat bir çalışma ortamına sahip olmasını sağlar. Kitaplık da, çok raflı ve çekmeceli bir tasarıma sahiptir. Yine metal kulplar ve UV digital baskı, kitaplığın görsel olarak etkileyici olmasını sağlar.

Perla S şifonyer, geniş iç hacmi, çok çekmeceli yapısı, yerden yüksek ayakları, digital UV baskısı ve metal kulplarıyla zarafeti yansıtır. Komodin de, geniş iç hacimli çekmecesi, metal kulpu ve digital UV baskısı sayesinde modern bir görüntü sunar.

Perla S Genç Odası, sadelik ve zarafeti sevenler için ideal bir seçenektir. Digital UV baskı ve metal kulplar, odanın modern bir görüntüye sahip olmasını  sağlar. Ayrıca, yerden yüksek ayaklar da kullanıcıların daha rahat bir kullanım deneyimi yaşamasına yardımcı olur. Perla S Genç Odası, geniş depolama alanı ve pratik tasarımı sayesinde, gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Sepetiniz
    Sepetiniz BoşSayfaya Geri Dön